Gledet meg
til å komme hjem fra jobb på fredag, tenke å lage noe jeg aldri har laget før:
Chicken Quesadillas og Tostadas med scampi. Koste med på kjøkkenet i en og en
halv time og alle syv tilbords var kjempe fornøyde. Ble spesielt fornøyd med
Tostadasen, det skal lages flere ganger. Quesadillas kan lages i utrolig mange
varianter, jeg tok en lettvint og barnevennlig variant.
Chicken
Quesadillas
Helt
vanlige hvete tortillalefser
Philadelfia
ost
Taco
krydder fra Santa Marria
Vårløk
Kylling
filè
Masse
god ost (Kjøp revet men vær nøye med at det står at det er revet ost på
pakkningen og ikke bare blanding. Mye mel og olje i de pakkene som ikke
skriver ost, bare blanding)
Skjær
opp kylling filè i biter og ha oppi Taco krydder og vann (oppskrift på posen)
Smør
Philadelfia ost på halve lefsen. Legg på masse ost. Jeg kjøpte forskjellige
osteblandinger, pizza ost, Mozerella og Jarlsberg. Blandet disse på lefsen.
Strø de ferdigsetekte og kryddrede kyllingbitene over sammen med hakket
vårløk. Brett den andre delen over og stek den i pannen i olje
Del
de i tre deler og server med guacamole og hjemmelaget salsa.
Salsa
4
Plomme tomater
1
Rød løk
En
halv chili
Halvt
glass med chunkey salsa, hot
En
halv lime
1/2
ts Spisskummin
Koriander
Hakk
tomater, løk, chili og spisskummin og bland sammen i en skål. Jeg liker å ha
i litt salsa fra et glass for å bide det hele sammen. Ha i korriander etter
eget ønske, smak det til. Press lime over til slutt. Er også kjempe godt som dipp til
tortilla chips.
|
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar