lørdag 14. april 2012

Litt klarere i hodet

Rett etter jobb i går dro jeg til Bohus og Living. For å klare å finne tapeter og farger må jeg bestemme meg for hvilken stil vi skal ha. Sofaen og stolene vi har kjøpt styrer mye av stilen og spisestuen vil bringe det hele sammen. Måtte derfor bestemme meg for hvilket materiale som jeg føler passer best inn og ut i fra det finne spisebord og stoler vi liker.

Etter å ha sett dette bordet på Bohus bestemte jeg meg for at hvitvasket eik vil være et bra valg.


Likte bordet kjempe godt men det ble litt lite. Veldig smart løsning for oppbevaring av ekstra plate. Bordet er forøvring i hel tre og fra Skovby.

Living har kampanje tilbud på spisebord ut neste uke. Halv pris på alle bordene mot at man kjøper minst 6 stoler og det er en god deal.

Dette bordet er i værbitt heltre eik og med to ekstra ileggsplater liggende midt i bordet.


Fo å forlenge bordet tar man å vipper ned lista og trekker ut bordplata. Smart løsning. dette bordet gir god plass til 8 -12 personer. Siden dette bordet er i heltre eik må det vedlikeholdes og det er ikke min sterke side. Er skeptisk til om dette vil trekke til seg f.eks rødvin, karry, tomat osv. Frister lite å ha et bord jeg må være redd for.

Da er dette bordet et bedre alternativ, med hele 8 ileggsplater! Plass til 26 stk!!

 Det er i såpevasket eik finèr (ikke avbildet her) og jeg kommer sikkert ikke å få bruk for alle ileggsplatene men de følger med i prisen. Smart at benene "smelter" inn i hverandre, ser ekstra robust ut når det er slått sammen. Synes ikke at bordet er spesielt spennende men liker tanken på at vi nå får plass til så mange vi måtte ønske rundt bordet, så lenge gjestene tar med seg egen stol :)



Jeg liker ikke de stolene som er avbildet med tre i ryggen, mest på grunn av de sorte "skinn" putene. Liker spisestoler som er myke og behagelige å sitte på. Det er trivelig å sitte ved spisestuen en hel kveld  etter er godt måltid.

Synes at disse stolene ville ha gjort spisestuen spennende, gode å sitte i er de også. Litt red det blir varmt i baken av et stoff som ikke puster.
Dette er jo en tradisjonell stol som jeg vet er god å sitte i og med utskiftbare stoff trekk, er i flere farger slik at man får den stolen som passer best farge messig. Litt kjedelig....



Det blir uansett en av disse bordene så da er jeg ved godt mot til neste møte med Reinaas, Fargerike.

2 kommentarer:

  1. Hei,

    Vet du hva skapet som er i hvitvaska eik heter?

    SvarSlett
  2. Nei, dessverre men du finner alle produktene her: http://www.skovby.dk/content/opbevarings-moebler-26

    SvarSlett