fredag 20. april 2012

Tror jeg har bestemt meg for tapeter i gangen!

Dette er et stoooort skritt framover, føler endelig at ting faller på plass i første etasje. Bestemte meg for å gå for blå toner i gangen og forelsket meg i en petrol blå farge. Denne skal kombineres med en lys tapet med metalic farger i lys blå og krem hvit.



 Tror at kombinasjonen mellom matt og metalic tapet vil ha en kul effekt. Liker godt tre/gren mønsteret i tapeten. Tenker da at disse tapetene også blir med opp i 2 etj i området forran dørene.

Kan selvfølgelig være at jeg vil endre mening igjen men akkurat nå er det slik jeg ønsker det.

Kjøpte et sminkespeil med lys til badet i dag. Har alltid ønsket meg forstørrelses speil på badet og da jeg fant dette med lys i ble jeg kjempe glad. Måtte kjøpe det nå slik at elektrikker fikk se lampen og finne beste mulig plassering til denne.

4 kommentarer:

  1. Hei. Jeg er på leit etter petrolblå tapeter og så havna jeg her :) Jeg lurer på hvor disse tapetene er fra? Ser at kombinasjonen av disse to hadde blitt veldig fint også!

    SvarSlett
  2. Hei

    Gikk litt lei av bloggingen og har ikke sett på kommentarene, beklager.

    Alle tapetene jeg har er fra Borge og tapeten er ennda finere i virkeligheten enn på bildet :) Om du fortsatt er intrissert i den kan jeg se om jeg finner prod nummer på den :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg gjorde som Cathrine, men var på jakt etter akkurat dette tapetet :) Har hatt den på kjøkkenet i nesten 20 år, men skal flytte og vil så inderlig gjerne ha det samme på det nye kjøkkenet også. Blir aldri lei det :) Det er en nydelig, varm og koselig farge og tapetet er veldig lett å rengjøre. Hadde aldri trodd at det fortsatt skulle være mulig å få tak i det... Hvis du har det vil jeg også veldig gjerne ha produksjonsnummeret :)

      Slett
    2. Hei. Da har jeg funnet den. Katalogen heter Sonata, Cre 506. Link tilnettsiden til Borge : http://www.borge.no/wsp/borge/frontend.cgi?template=search&input=sonata&page=1

      Slett