mandag 4. juni 2012

Som et barn på julaften

Rommet til Ida ble utrolig fint, vanskelig å se tapeten skikkelig på bildet.
Det er så utrolig spennende å se alle veggene etter hvert som de blir ferdige. Denne uken vil mye bli ferdig og huset kommer på plass. Morsomt å se helheten, føler meg som et barn på julaften. Spenningen ligger i magen.



Mange små ting som må på plass, ringe flislegger, møte med elektrikker, lager oversikt til snekkerne på hvilke fibertrespo plater som skal på de forskjellige rommene, osv. Det dukker stadig opp små ting som jeg må tenke på og som koster penger.... Det er egentlig ganske mye man må tenke på til tross for at man har kjøpt nøkkelferdig hus. Det må være kjempe vanskelig å bygge et hus selv og holde styring på hvem som skal gjøre hva.

Tapeten til høyre ser sort ut men det er den ikke. Den er mer petrol blå og helt umulig å ta bilde av. Den ser uansett tøff ut sammen med den lyse tapeten i sølv og hvitt. Dette bildet er tatt fra trappeoppgangen.


På stua og kjøkken er det kun denne veggen som gir farge men det er vel egentlig nok. Resten av veggene er metallic hvit. Så når jeg sier at jeg ikke har et hvitt hus innvendig er det vel ikke helt sant.
Gulvbelegget på bad og vaskerom i 2 etj er ferdig lag og det ble fint.


1 kommentar: