onsdag 11. juli 2012

Flyttevask er bestilt og overtakelse blir på fredag istedet

I forrige uke ble jeg kraftig oppmuntret av en kollega om å bestile flyttevask og ikke ta det selv. Det er egentlig noe jeg har ønsket hele tiden men ikke kommet så langt at jeg har gjort noe med det. La inn på Finn.no at jeg ønsket flyttevask og fikk tilbakemelding fra flere aktører. Stor pris differanse så jeg velger de med flest referanser. Godt å tenke på at jeg slipper å vaske den gamle leiligheten.

Etter litt strev og plunder fikk rørlegeren på plass krana og jeg er kjempe fornøyd. Ble akkurat så fin som jeg hadde håpet på.

Elektrikkeren har fått opp lampa over trappa i andre etj. Jeg måtte lage en slags platt han kunne stå på for å få den opp, ikke akkurat HMS standard.... Og jeg som er byggherre....

Men det ble kjempe fint da.....



Lampa på rommet til Gøran


Ytterdøra er fortsatt ikke ferdig så overtakelsen er flyttet til fredagen noe som egentlig er helt greit. Tok en halv dag fri fra jobb i dag for å vaske og rydde litt. Tok badet i andre etasje samt kjøkkeninnredningen. Nå er det bare å flytte inn i skapene.

Tok en handle runde på IKEA i ettermiddag, fant skrivepult til Lone og Gøran samt nye håndduker. Skal bli godt å kvitte seg med alle de gamle hånddukene vi har nå som er i alle farger og varianter.


2 kommentarer:

  1. Kjempefin lampe! Leter etter kandidater til trapperom. Hvor har du kjøpt denne? Mvh Benedicte

    SvarSlett
  2. Lampa er kjøpt hos Living :)

    SvarSlett