Deilig karamell blandet med sprø kjeksbunn, bananer i skiver og krem med sjokolade. Nytelse i hver skje, garantert. Og enkel å lage!
Hadde heldigvis 7 ungdommer i huset som ville ha kake, hadde ellers spist hele kaka selv.
Ingredienser
Bunn:
300 g Digistive
125 g smeltet meierismør
Karamell:
1 boks vikingmelk
175 g sukker
175 g meierismør
Topping:
1 boks kremfløte
2 ts vaniljesukker
3-4 bananer
hakket/raspet sjokolade
Smelt smør til bunnen og knus kjeksene til smuler, enten i maskin eller i pose med kjevle.
Bland sammen og trykk massen ut i en paiform. Kan også bruke vanlig springform, trykk da massen litt oppover kantene slik at karamellen ikke renner over. Settes kaldt til det er klart for at karamellen kan helles over.
Skjær bananene i skiver og legg i et tykt lag over karamellen. Pisk fløte og vaniljesukker og dekk bananene med krem. Strø sjokolade over.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar