Deilig med kort uke på jobb, jeg er så absolutt klar for helg! Skal ha besøk imorgen kveld, spillekveld med et meget godt vennepar. Har lyst til å lage noe godt til de, skal prøve meg på en Peking and, uten and. Har laget det en gang tidligere med ferdig grillet kylling men denne gangen prøver jeg meg på kalkunfilè. Koker den i strimler først og steker den etterpå. Skal spises med tynne, kinesiske lefser, hoisin saus, vårløk og agurk.
Det er favoritt retten min på kinesiske resturanter, er selvfølgelig best med grillet and men det er dyrt og vanskeligere å få tak i. Blir det vellykket legger jeg ut oppskrift.
Gjorde et skikkelig varp på Kremmerhuset tidligere denne uka, det runde, hvite fatet på bildet. Tidligere pris kr 299,-, nå kr 49,-. Det er ganske utrolig hvor god følelse det gir å gjøre et varp, me like!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar