Kyllingsalat med chili, ingefær, hvitløk og koriander
Jeg og sikkert halve norge tenker selvfølgelig på å endre livsstil etter jul. Kjør på mens motivasjonen er på topp sier nå jeg da. Så da er jeg i gang. Tester ut 5:2 diaetten og håper på et under :)
Uansett har jeg spist en god middag i dag og det er alltid godt med salat.
Oppskrift for den som vil lage den:
2 personer
425 g kyllingfilè
1 ss hakket ingefær
1/2 halv rød chili
1 hvitløksbåt
1 ss keap manis (søt soyasaus)
Koriander
Skvis av en halv lime
150 g tomater
200 g agurk
100 g aprika
150 g Isbergsalat
Skjær kylling i lange slanke biter og bland med chili, hvitløk, ingefær og soya saus. Kan ligge i denne marinaden en stund.
Legg på en stekeplate med bakepapir og stek i stekovn. 220 grader i 7-10 minutter.
Legg salat og oppskjærte grønnsaker på en middagstalerken og legg kyllingen over. Strø hakket koriander og skvis limesaft over salaten.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar