Utrolig godt, både nystekt og dagen etter. Jeg var litt for kjapp da jeg lagde den og glemte å ha i mel. Da ble det som en sjokoladefondant med smeltet marsmallows. Digg!
Ingredienser:
120 g smeltet smør
120 g brunt sukker
120 g hvitt sukker
2 store egg
80 g kakao
80 g mel
1/2 ts salt
1/2 ts bakepulver
Mini Marsmallows
Kokesjokolade ca 70 g
Karamell:
1 dl fløte
50 g brunt sukker
1 ss med lys sirup
1 ts med vaniljesukker
1 ss smør
Rør alt sukkeret inn i det smeltede smøret og rør til sukkeret er litt oppløst. Ha så i egg og det tørre. Hell røra over i en liten bakeform. ca 20x20
Stekes i 20-25 minutter på 170 grader før du strør over mini marsmallows og hakket sjokolade og steker kaken i ca 5 minutter til. Helt til de er lys brune.
Mens kaken steker lager du karamell til å ha over kaken.
Bland ale ingrediensene foruten smør i en kasserolle og la det koke i en 5 - 10 minutter. Ta kasserollen av platen og ha i smøret. La den avkjøles. Om den begynner å stivne er det bare å varme den opp igjen. Jeg brukte ikke alt på kaken restene er kjempe gode karameller.
Hell over karamellen når kaken er blitt avkjølt. Nytes!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar